Navegando por Título do Periódico Food Science and Technology
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Jun-2019 | Effect of adding fatty acids and surfactant on the functional properties of biodegradable films prepared with myofibrillar proteins from acoupa weakfish (cynoscion acoupa). Food science and technology | PEREIRA, Gleice Vasconcelos da Silva; PEREIRA, Glauce Vasconcelos da Silva; NEVES, Eleda Maria Paixão Xavier; JOELE, Maria Regina Sarkis Peixoto; LIMA, Consuelo Lúcia Sousa de; LOURENÇO, Lúcia de Fátima Henriques | Artigo de Periódico |
Jun-2019 | Optimization of parameters technological to process tucupi and study of product stability | CAMPOS, Ana Paula Rocha; MATTIETTO, Rafaella de Andrade; CARVALHO, Ana Vânia | Artigo de Periódico |
Nov-2018 | Rheological behavior of concentrated tucupi | COSTA, Telma dos Santos; RODRIGUES, Antonio Manoel da Cruz; PENA, Rosinelson da Silva | Artigo de Periódico |